Download
Maart 2018
Carpaccio van konijn met abrikoos, venkel en bloedsinaasappel
Skreikabeljauw met heuvelland coppa, kaneel
Winterpostelein en snert
Hertenwang, hertenzwezerik
Mango mousse
menu maart 2018.pdf
Adobe Acrobat document 360.5 KB
Download
Februari 2018
Loempia van gerookte paling met aardpeer crème en tuille van vadouvan
Paarse wortelsoep met Ras el Hanout en beignets van feta en walnoot
Kalfsentrecote met kruidige bearnaise saus, courgettekoekjes en pont pommes neuf
Mascarpone taartje met amaretti, likeur 43, amarena kersen en chocolade
Menu februari 2017.pdf
Adobe Acrobat document 316.3 KB
Download
Januari 2018
Mini wildburger met rode uienchutney met veenbessen, krokante pancetta en mosterd sla
Rolleaux van gevogelte met pancetta
Hertfilet met sjalot-port jus, roseval aardappel, romanesco, pastinaak crème, en geweikoekje
Stoofpeertjes
wild kookles Kusters 2017.pdf
Adobe Acrobat document 52.6 KB
Download
December 2017
Crème van geitenkaas, gelakte lardo en structuren van wortel
Cadeautje van zalm met paarse spitskool, ricotta, walnoot met zeezout
Eendenbout op Italiaanse wijze
Panna cotta van karnemelk, Cantuccini bodem met olijfolie-pistache cake, karnemelk panna cotta
Crémeux van passie, mango, limoen & banaan
Menu december 2017.pdf
Adobe Acrobat document 379.4 KB
Download
November 2017 (ladies night)
Terrine van konijn
Vijgenchutney
Marshmallows van biet
Tarbot gebakken in beurre noisette met fregula en 3 kleuren bloemkool
Worstje van fazant met paddenstoelen, crème van gerookte knolselderij met gekonfijte groenten
Perencheesecake
Gepocheerde peer met Saffraan
Menu november 2017 ladies night.pdf
Adobe Acrobat document 375.2 KB
Download
Oktober 2017
Carpaccio van biet met feta en amandelen
Zuurkoolkroketten
Wildstoofpot met vijgen en dadels
Pompoentaartjes
Menu oktober 2017.pdf
Adobe Acrobat document 577.2 KB
Download
Juni 2017
Voor: Noodle salade met scampi
Tussen: Soto ajam
Hoofd: Wild zwijntje met Mango Chutney, Aardappelwaaier en gegrilde groenten
Na: Panna cotta met kokosmacronen en ananasjam
menu juni 2017.pdf
Adobe Acrobat document 452.6 KB
Download
Juni 2017
Voor: Noodle salade met scampi
Tussen: Soto ajam
Hoofd: Wild zwijntje met Mango Chutney, Aardappelwaaier en gegrilde groenten
Na: Panna cotta met kokosmacronen en ananasjam
menu juni 2017.pdf
Adobe Acrobat document 452.6 KB
Download
Mei 2017
Voor: Garnalenkroketten
Tussen: Samosas
Hoofd: Khoresht Fesenjan – Iraanse stoofschotel met walnoten en granaatappel, Salade met olijven, walnoot en granaatappel, kip in yoghurt-saffraansaus (joojeh kabab), Naanbrood en Indiase tomatenchutney
Na: Yoghurt gember ijs
menu mei 2017.pdf
Adobe Acrobat document 209.3 KB
Download
April 2017
Amuse: Papadum met tonijn, avocado en wasabi
Voor: Ravioli’s gevuld met ricotta, asperges, walnoot en salie
Hoofd: Lamsbout sousvide gegaard, Aardappelwafel en Aardappelpuree met brandnetel, daslook en sjalot
Na: Witte chocolade mousse met passievrucht en citroen cake met amandelen
menu april 2017.pdf
Adobe Acrobat document 377.1 KB
Download
Maart 2017
Voor: Eitje gevuld met schuim van eidooier
Tussen: Vogelnetje van krokante aardappel met kalfsgehakt gevuld met krieleitje/kwartelei
Hoofd: Rouleau van boerderijeend
Na: Kletzenbrood, Ananas chutney, Peren-pruimen chutney
menu maart 2017.pdf
Adobe Acrobat document 262.4 KB
Download
Februari 2017
Voor: Loempia van gerookte paling met aardpeer crème en tuille van vadouvan
Tussen: Paarse wortelsoep met Ras el Hanout en beignets van feta en walnoot
Hoofd: Kalfsentrecote met kruidige bearnaise saus, courgettekoekjes en pont pommes neuf
Na: Mascarpone taartje met amaretti, likeur 43, amarena kersen en chocolade
menu juni 2017.pdf
Adobe Acrobat document 452.6 KB
Download
Januari 2017
Voor: Sashimi van tonijn met lapsang souchon-crunch
Tussen: Paté
Hoofd: Dorade in zoutkorst gegaard, Couscous met gerilde groenten en feta, Paprikachutney
Na:Marokkaanse yoghurt kokoscake, Gekonfijte mango met mousse van ricotta
menu januari 2017.pdf
Adobe Acrobat document 231.8 KB
Download
December 2016
Voor: Tartaar van zalm met gepocheerd hoeve ei, kerrie crème, crostini en kruidensla
Tussen: Halve kwartel met zachte zuurkool, gevogelte jus met calvados en gerookte appeltjes
Hoofd: Sukade van hert met geglaceerde peentjes, compote van kweepeer met kaneel en aardappel
Na:Taartje met witte chocolade-kokosmousse met extra Marshmallows van kokos
menu december 2016.pdf
Adobe Acrobat document 212.4 KB
Download
November 2016
Voor:Mousse van kwartel, biet en knolselderij met gekonfijte kwartel en kruiden
Tussen: Cadeautje van zeebaars met groene bloemkool, ricotta, walnoot met gerookt zeezout
Hoofd: Mini wildburger met rode uienchutney met veenbessen, krokante pancetta en mosterd sla
Na: Chocolade moelleux
Menu November 2016 Ladiesnight.pdf
Adobe Acrobat document 324.9 KB
Download
Oktober 2016
Amuse: Uitsmijtertje met bloedworst en appelstroop
Voor: In kruiden en sesam gebakken Yellowfin met zoet zure groenten.
Hoofd:Eendenborstfilet met Balsamicosiroop, schorseneren / uienmousse en Hasselback potatoes
Na:Perziken a la Haeberlin
menu oktober 2016.pdf
Adobe Acrobat document 235.4 KB
Download
September 2016
Amuse: Espressokopje Venkelsoep
Voor: Tartaar van kalfshaas met bereidingen van biet, rettich en krokante Foccacia
Hoofd: Kalfsvlees uit de oven met knolselderijpuree
Na: Panna cotta
menu september 2016.pdf
Adobe Acrobat document 15.4 KB
Download
Juni 2016
Tapas Workshop
menu juni 2016 Tapas workshop.pdf
Adobe Acrobat document 49.0 KB
Download
Mei 2016
Voor: Kwartel met gemarineerde asperges
Tussen: Bara met mango-kokosrelish
Hoofd: Dorade filet met gebakken zeegroenten en gegratineerde lange pasta
Na: Bavarois van rabarber
menu mei 2016.pdf
Adobe Acrobat document 372.8 KB
Download
April 2016
Voor: Gebakken coquille met Pata negra ham en gekookte Kastanjes
Tussen: Tom Kha Kai soep
Hoofd: Gebakken lamsfilet met Gepofte paprikacrème, Polenta en Gegrilde courgette
Na: Pannacotta van kokos met mango schuim
menu april 2016.pdf
Adobe Acrobat document 53.0 KB
Download
Maart 2016
Amuse: Courgettekoekje met Rucola sla en weckpotje met paddenstoelen gearomatiseerd met truffelolie
Voor: Skrei kabeljauw, pompoen crème en saus van Parmezaanse kaas
Hoofd: Boereneend met Oloroso sherry, olijfolie-fondant aardappelen, artisjokkenpuree en gekonfijte sjalot
Na: Warm appeltaartje met roomijs
menu maart 2016.pdf
Adobe Acrobat document 32.1 KB
Download
Februari 2016
Voor: California sushi
Tussen: Zoete aardappel-pastinaak soep
Hoofd: Ravioli’s gevuld met Aubergine en kalfsgehaktballetjes met gepofte tomaat
Na: Wortel cake met walnoten
feb2016.pdf
Adobe Acrobat document 139.3 KB
Download
Januari 2016
Amuse: Hollandse nieuwe, garnalen appelsalade en rilette van kabeljauw in Prosciutto
Voor: Paprika-tomatensoep met krabcocktail
Hoofd: Roodpootpatrijs met zuurkool, zalvige aardappelpuree, krokant gebakken gerookt spek met maanzaad en saus van gevogeltebouillon.
Na: Crème brulée van vanille met gemarineerde frambozen.
jan2016.pdf
Adobe Acrobat document 21.4 KB
Download
December 2015
Amuse: Uitsmijter van brioche met kwartelei
Voor: Carpaccio van coquilles met gelakte scampi
Dressing van rozenbottel en hazelnoten, salade van pompoen
Hoofd: Rolleaux van gevolgelte met spek en gedroogd herfstfruit
• 2 bereidingen van hert
• Sjalot jus , pastinaakpuree en rodekool
Na: Pompoenbonbon met praline crème, koffie crumble en merengue paddenstoelen
dec2015.pdf
Adobe Acrobat document 39.3 KB
Download
November 2015
Voor: Hertentartaat met piccalilly en rode bieten marshmellow
Tussen: Thee van vadouvan en cèpes
Rolleuux van tonijn gevuld met pulled wild porc
Hoofd: Eend op 5 verschillende wijze van bereiding met aardappel Paddestoel en Pastinaakcreme
Na: Merinque paddenstoelen, Pompoenbonbon met vanille, koffie crumble, Pralinecrème en Brownie
november2015.pdf
Adobe Acrobat document 120.4 KB
Download
Oktober 2015
Voor: Terrine van Limburgse konijn
Tussen: Romige palingsoep
Hoofd: Roodpootpatrijs met romige schorseneren, zachte zuurkool, kweekperencompote en hete bliksem
Na: Perentaartjes
oktober2015.pdf
Adobe Acrobat document 74.0 KB
Download
Septemder 2015
Voor: Zalm gemarineerd in rode biet en citroen
Tussen: Gebakken vijgen met geitenkaas, gedroogde ham, honing en lavendel
Hoofd: In hooi gebakken kalfslende op een aardappelblini met grove Ratatouille en gepofte cherrytomaatjes
Na: Gepocheerde pruimen, Speculoostuille, Gember Sabayon en Madeleines met citroen
september2015.pdf
Adobe Acrobat document 122.5 KB
Download
Mei 2015
Voor: Zalm op lage temperatuur gegaard in specerijenolie, gemarineerde asperges, avocadocrème en Groentelinten
Tussen: Bitterbal van lamsbout en Quinoa met mint, gember en gerookte amandelen
Hoofd: Diamanthaas en kreeft, Bernaisesaus, gekarameliseerde knolseldrij, jonge voorjaarsgroenten en Pompoenzalf
Na: Crème Brulée met steranijs en Amandelkletskoppen
mei2015.pdf
Adobe Acrobat document 74.8 KB
Download
April 2015
Voor: Mousse van gerookte forel met gemarineerde asperges
Tussen: Asperge Bouillon met Wontons ven Rivierkreeftjes en gevogelte
Hoofd: Eendenborst met kruidige sinaasappelsaus en speculaas en loempia van eend. Aardappelpuree met daslook en Roergebakken Venkel
Na: Witte chocolade mousse, Marshmellows en sponscake van rode biet
april2015.pdf
Adobe Acrobat document 25.4 KB
Download
Maart 2015
Voor: Zalm bonbon met Roomkaas en Mierikswortel, komkommersalade, Roerei met gerookte zalm en bieslook en Mangosalade met gegrile coquille
Tussen: Bisquard d'Homard
Hoofd: LAmszadel met homimg-thijmsaus, gestourneerde aardappeltjes en Courgette
Na: Paasbroodpudding en advocaatmousse
maart2015.pdf
Adobe Acrobat document 16.9 KB
Download
Februari 2015
Voor: Tartaar van tonijn venkel salade en antibiose
Tussen: Op lage temperatuur gegaarde skrei kabeljauw met zwarte pasta en Champagne botersaus
Hoofd: Varkenshaasjes gevuld met geitenkaas, basilicum en zongedroogde tomaat, Ratatouille en Bitterballen van risotto
Na: Tarte tatin van ananas en Mascarpone mousse
februari2015.pdf
Adobe Acrobat document 43.8 KB